Kapitulli i katërt: FAKTE – ARGUMENTE - DËSHMI

MBETËM PA IDEOLOGUN E NACIONALIZMIT SHQIPTAR DHE MËSUESIN E ATDHEDASHURISË 2793
PSE SHPIFET ABDI BALETA –IDEOLOGU I NACIONALIZMIT SHQIPTAR 2761
SI U BËNË PËRGATITJET PËR FORMIMIN E USHTRISË SË REPUBLIKËS SË KOSOVËS 2620
PSE PO RREJNË DHE PO SHPIFIN SYLEJMAN SELIMI DHE NUHI BYTYÇI 3266
MARRËVESHJA E TIRANËS, E NËNTORIT TË VITIT 1998, NË MES SHTABIT TË HALIL BICES DHE SHTABIT TË XHAVIT HALITIT, KOMPLOT KUNDËR FARK-UT 3017
USHTARAKËT SHQIPTARË QË JETOJNË NË EVROPËN PERËNDIMORE, ANALIZUAN RRJEDHËN E NGJARJEVE NË TOKAT SHQIPTARE 2882
KOSOVA DHE SHQIPTARIA DO TË KRENOHEN ME VEPREN E MADHE TË AZIZ ZHILIVODËS DHE AHMET KRASNIQIT 2622
SI U BËNË PËRGATITJET PËR LUFTË TË ARMATOSUR NË RRAFSHIN E DUKAGJINIT 1991-1999 2710
POPULLI YNË GJITHNJË KA ËNDËRRUAR TA KETË USHTRINË E VET 2601
ZONJA ANA DE LELIO NUK MUND TË JETË MBI LIGJIN 2673
PËRGJIGJE NË ,,REAGIMIN” E LULZIM BERISHËS: ,,SHPIFJE DHE ÇMENDURI TË SHEFQET JASHARIT” 2678
METUSH KRASNIQI BURRË I FORTË I SHQIPTARISË 2923
LETËR NGUSHËLLIMI FAMILJES SË BARDHYL AJETIT 2794
MUSA HOTI BURRË I FORTË I SHQIPTARISË, DO TË JETË PËRHERË I PAHARRUESHËM NË KUJTESËN E SHQIPTARËVE PËR TRIMËRINË E TIJ TË PASHOQ 2841
NJË LUTJE PËR AJSHE GËRVALLËN, NËNËN E NËNAVE SHQIPTARE 2729
VËREJTJE NDAJ LIBRIT TË SELATIN NOVOSELES “KOSOVA ‘68” 2789
LETËR E HAPUR KRYEMINISTRIT TË SHQIPËRISË, DR. SALI BERISHA 2716
LDK-JA DUHET TË BËJË ALEANCË ME PAKICAT KOMBËTARE PËR T’I KRIJUAR INSTITUCIONET SHTETËRORE TË KOSOVËS 2561
PSE DHE KUSH E SHPIFI AHMET KRASNIQIN 2816
LETËR E HAPUR NAZIM BLLACËS 2806
LUTJE-KËRKESË ORGANEVE SHTETËRORE TË FEDERATËS ZVICERANE DHE ORGANEVE SHTETËRORE TË KANTONIT TË NEUCHÂTELIT 2544
LETËR E HAPUR 2725
LETËR E HAPUR 2 2640
KONCEPTE PËR HUMOR DHE SATIR 2685
KUSHTET 2793